Bio-analyse

Samen zouden wij kunnen kijken naar jou lichamelijke en geestelijke klachten. Op vele lagen wordt je waargenomen via mijn analyse systeem en mogelijk met wat ik binnen krijg op astraal gebied zou ik rijkelijke adviezen met u mee geven. Zo lichamelijk en geestelijk. Mijn health scan bio resonantie apparaat, scant je lichaam en geeft heel veel inzicht in wat voor ziektes, mankementen er aan zitten te komen. Er wordt samen mee gekeken via een beeldscherm van mijn laptop. Tevens kan deze machine met frequentie, aanpassingen geven aan je innerlijke systeem. Om het zelfhelingsvermogen van het lichaam weer aan te wakkeren.

Tijdens de behandeling is er grote ruimte om gehoord en gezien te worden. Wat voor velen als zeer persoonlijk en prettig ervaren wordt. Ze klagen wel eens wanneer geef je lezingen. Maar geef graag de persoonlijke aandacht wat vaak als zeldzaam in de maatschappij wordt gezien.

Tevens heb ik ook een Quantum resonance magnetic analyzer, dit apparaat geeft in een uitgebreid verslag tekorten en allergieën in je lichaam aan.
1,5 uur tot 2 uur durende behandeling is naar vrije gift van uit het hart met indicatie / richtprijs van 60 euro.